REGISZTRÁCIÓ  FILMFELTÖLTÉS  SEGÍTSÉG AZ ELKÉSZÍTÉSHEZ  KAPCSOLATA szerencs...

Magyará...
25 

Almát e...

Tibi csoki
20 Kedves barátaink!

A minifilm.hu egy olyan hely, ahol megmutathatjátok magatokat. Legalábbis annyit mindenképpen megmutathattok magatokból, ami egy rövid, max. két perces filmben elfér. Úgyhogy hajrá!

Készítsetek rövidfilmet a szobátokról, az otthonotokról, a kertetekről, a kutyátokról, a macskátokról, mindenféle szárnyas és mászós-kúszós állatotokról. Ismertessétek meg velünk a barátaitokat, osztálytársaitokat, ellenlábasaitokat, kedvenc helyeiteket, iskolátokat, szeretett és utált tanáraitokat, osztályotokat, minden olyan titkos zugot, ahol fellélegezhettek egy percre a napi hajtás közben. Mutassátok meg hogyan éltek: hol és kivel sportoltok, kirándultok, buliztok.

Persze az sem kizárt, hogy egy fikciós történettel örvendeztetitek meg az oldal látogatóit. Akkor egyértelmű a feladat: írjátok meg a történetet, a színészek legyenek a barátaitok, és máris mindenki izgulhat, meghatódhat, vagy érzelmesen sóhajtozhat a sztoritok láttán!

A filmet készíthetitek kamerával, digitális fényképezőgéppel vagy kamerás mobillal. Aztán ha kész a mű, telepítsétek fel az útmutató segítségével a minifilm.hu-ra, és máris mindenki élvezheti a műveteket.

Sok sikert kíván a munkához:

az egyszervolt.hu és a minifilm.hu csapata